FCSB

UPDATE Reghecampf a reziliat cu Steaua: "S-a terminat". I-a platit clauza lui Becali si duce la Al Hilal tot staff-ul!

Laurentiu Reghecampf, Steaua si Al Hilal au baut palma. Becali l-a obligat pe Reghe sa isi plateasca singur clauza de reziliere (1 milion de dolari), ca sa poata pleca. Fostul antrenor al Stelei va lua toata echipa tehnica mai putin medicul. El a va semna cu arabii pe doi ani si va avea un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon, plus prime anuale de 500.000 de dolari.

Iata ce a declarat marti seara Laurentiu Reghecampf:

"Nu mai sunt antrenorul echipei Steaua. S-a terminat, am facut un contract, am semnat o reziliere. Va trebui sa platesc o suma foarte importanta echipei Steaua. Paguba este mai mica decat clauza de reziliere. Am ajuns la o intelegere este totul OK, este foarte bine. Eu as fi preferat sa se intample altfel, dar sper ca pe viitor sa fiu un exemplu si aceasta directie. Anume, contractul unui antrenor trebuie facut foarte bine, cu clauze de ambele parti, ca sa aiba valabilitate. Am facut o socoteala, am inclus totul acolo, nu mai e niciun fel de problema", a spus Reghecampf la Dolce Sport.

"Am facut acest pas pentru ca am avut niste motive foarte importante pentru mine si familia mea. Ceea ce tine de Steaua nu vreau sa mai discut, nu ar fi fair-play din partea mea. Daca sunt anumite probleme, cu siguranta se vor rezolva. Cred ca am reusit sa realizez ceva important la Steaua, iar in momentul de fata am considerat ca nu pot sa mai aduc un plus care sa-i motiveze pe baieti. De aceea am luat aceasta decizie. Totodeauna e bine sa se schimbe ceva cand se ajunge la o performanta mare, pentru ca jucatorii sunt multumiti si nu pot sa se mai autodepaseasca

"Nu am facut decat sa aduc performanta acestui club si asta vreau sa ramana in memoria suporterilor. Voi lua la Al Hilal toti oamenii din staff cu exceptia medicului. Am plecat pentru ca nu-i puteam motiva pe jucatori. Nu stiu ce jucatori de la Steaua vor veni la Al Hilal. In momentul de fata nu s-a pus aceasta problema. Deocamdata va trebui sa vad ce echipa avem. In momentul de fata trebuie sa organizam programul si vom vedea in momentul cand vor reveni toti jucatorii la echipa", a mai spus Reghe.

Laurentiu Reghecampf a declarat marti dimineata ca a discutat cu patronul Gigi Becali termenii plecarii sale de la Steaua si ca este o chestiune de ore pana cand isi va rezilia contractul cu echipa campioana. In cursul zilei de marti tehnicianul s-a intalnit cu presedintele Valeriu Argaseala si a stabilit conditiile plecarii.

Inainte de intalnirile de marti, Reghecampf declarase ca "am vorbit aseara cu patronul echipei si ma voi intalni cu presedintele Valeriu Argaseala pentru a clarifica situatia. Va fi o intalnire decisiva. Discutiile sunt foarte avansate si cred ca ne vom desparti in conditii bune. In fotbal se pot intampla multe si este posibil sa ma vedeti din nou la Steaua. Imi doresc sa castig trofee si sa fac performanta. Cred ca am facut multe lucruri bune pentru echipa Steaua, dar vreau sa fac un nou pas in cariera mea. Este alegerea mea si sper ca am luat hotararea cea buna. Am avut si alte oferte, dar am ales sa merg la Al Hilal si sunt sigur ca am facut alegerea buna. Daca va fi posibil si voi avea nevoie, cu siguranta voi incerca sa iau jucatori de la Steaua", a declarat Reghecampf la Sport.ro

"Imi doresc foarte mult sa fac performanta si am ales sa merg la o echipa care joaca in Champions League Asia si imi doresc sa castig trofeul. N-as fi plecat niciodata de la Steaua decat la o echipa care juca in Champions League. N-as fi putut merge la o echipa care se lupta pentru salvarea de la retrogradare. Cred ca am facut o alegere foarte buna", a mai spus Reghecampf.

Acesta a mai spus ca nu are nicio problema cu fostul antrenor al echipei Al Hilal, Sami Al Jaber: "Nici macar nu-l cunosc personal".

"Vom incepe cu un meci in Champions League pe 18 august si sper sa ne calificam mai departe. Acolo se cer toate titlurile care se pot castiga. Este cea mai mare echipa din Arabia Saudita, cu cei mai multi fani", a mai declarat Reghecampf.

[news-107216]



UPDATE Reghecampf a reziliat cu Steaua: "S-a terminat". I-a platit clauza lui Becali si duce la Al Hilal tot staff-ul!