FCSB

ReacTii dupa prima infrangere a Stelei in Turcia

Steaua a pierdut primul meci amical din cantonamentul din Antalya, scor 0-1, cu azerii de la Qabala, echipa care l-a transferat recent si pe fostul dinamovist Cristi Pulhac. Stelustii n-au parut insa prea afectaTi de esec dupa meci.

"E primul meci de pregatire, o sa vedem unde am gresit si ce avem de facut pe viitor. Victoriile aduc victorii, deci sunt importante si meciurile astea. Mai sunt inca cinci meciuri de jucat aici, mai avem lucruri de pus la punct, sper sa avem liniste, sa ne pregatim pentru meciul cu Ajax. E un meci care conteaza foarte mult, dar nu cred ca este o presiune in plus pentru noi ca echipa", a declarat Mihai Pintilii dupa meciul pierdut de Steaua cu Quabala.

De cealalta parte, noua achiziTie a azerilor, Cristi Pulhac, spune ca Steaua este o echipa puternica si lasa sa se inTeleaga ca nu au forTat prea mult: "A fost doar un meci amical, si stelistii sunt in perioada de pregatire. Noi am incercat sa nu ne accidentam, tinand cont ca si noi incepem campionatul, si ei au meci cu Ajax."

Fostul dinamovist a lasat orice vechi rivalitaTi deoparte si ureaza succes Stelei in Europa League: "Au o echipa destul de buna, de-asta sunt si pe primul loc. Nu m-am razbunat, eu am incercat sa-mi fac jocul, important este sa castige ei meciul cu Ajax"


Onlinesport: Irina Maxim



ReacTii dupa prima infrangere a Stelei in Turcia