FCSB

Razboi intern la CSA Steaua: Florin Talpan vrea sa fie comandantul clubului!

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Victoria obtinuta, vineri, in disputa cu FCSB pe tema palmaresului istoric al clubului de fotbal Steaua il readuce in prim plan pe Forin Talpan.

Juristul CSA Steaua si practic omul care a pornit intregul sir de procese care a dus la disparitia numelui Steaua din fotbalul romanesc la nivel de prima liga se razboieste acum cu oamenii din interiorului clubului.

Talpan ii solicita demisia comandatului Bixi Mocanu pentru ratarea obiectivului promovarii in Liga 3 si spune ca tinteste pentru el postul de comandant la CSA Steaua.

”Imi doresc mult functia de comandat al clubului Steaua. Am 18 ani aici si am dovedit ce pot sa fac. Colonecul Bixi Mocanu sa-si dea demisia pentru ca n-a promovat echipa. Sa plece toti, de la Bixi Mocanu pana la ultimul responsabil. Acum eram in Liga 2 daca eram lasat in 2016 sa inscriu echipa in Liga 4 si sa ma ocup de ea”, a spus Talpan pentru Gsp.ro

Tribunalul Bucuresti a hotarat, vineri, ca palmaresul istoric al echipei Steaua Bucuresti din 1947 si pana in 2003 apartine de drept actualei echipei CSA Steaua.

FCSB ramane cu palmaresul de dupa 2003 si pana in prezent.

Gigi Becali a anuntat ca va ataca decizia cu recurs la Curtea de Apel, decizia de vineri a Tribunalului nefiind una definitiva.



Razboi intern la CSA Steaua: Florin Talpan vrea sa fie comandantul clubului!