FCSB

Raul Rusescu are in continuare probleme cu vederea

Raul Rusescu nu s-a recuperat complet dupa accidentarea suferita in meciul cu ASA Targu Mures. 

Desi a fost folosit in meciul cu FC Botosani, jucand pe final zece minute, Raul Rusescu nu este bine. Cotul in figura incasat in urma cu aproximativ o luna, contra celor de la ASA Targu Mures, a lasat si acum urme,

Rusescu vede in continuare dublu in special la vederea periferica, asa cum a declarat miercuri Valeriu Argaseala. Tot el afirmase in urma cu doua saptamani ca Rusescu are vederea dubla si nu stie cand va reveni pe teren.

In cele din urma, jucatorul a intrat pentru Steaua, insa acest lucru nu inseamna ca problemele medicale sunt la final. Steaua l- a actionat intre timp in judecata, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, pe Gabi Muresan, cel care l-a lovit pe Rusescu. Alaturi de Steaua se afla in proces si clubul lui Muresan, ASA Targu Mures. Cele doua entitati il condamna pe Muresan si cer ca acesta sa ramana suspendat timp de 16 etape, asa cum initial hotarase Federatia Romana de Fotba, pentru ca apoi sa isi anuleze decizia.

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a tunat dupa anularea pedepsei si a spus raspicat, rar si tarem cai va pedepsi pe cei de la Comisia de Apel. Insa, de fapt nu s-a intamplat absolut nimic.



Raul Rusescu are in continuare probleme cu vederea