FCSB

Propunere soc din partea lui Gigi Becali. Partida FCSB - CFR Cluj sa se joace in Giulesti!

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial

Fara stadion dupa ce Arena Nationala va intra in programul de pregatire pentru festivalul Saga, echipa FCSB ar putea evolua in Giulesti partida cu CFR Cluj din ultima etapa a sezonului de playoff. E o varianta pe care Gigi Becali a vehiculat-o in spatiul public.

"Ma gandeam sa vorbesc cu Mustata, sa vorbeasca el cu sefii de galerie de la Rapid, daca se inteleg ei intre ei, ca ei dusmania lor e cu Dinamo. Galeria lui Rapid e de oameni civilizati. Ma gandeam sa incercam asta, daca ar accepta. Sa reparam anomalia asta", a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

"E cea mai mare tampenie. Cel mai important meci al sezonului nu se poate juca nici la Buzau, dupa ce am bagat milioane in stadioanele din Romania.

"N-avem ce sa facem. Ce putem face e implicarea in politica, adica sa vina oameni politici care sa aiba demnitate.

"Daca e Dincu ministru, ce sa vrei de la el?! Exact ce face Putin, asa face el. Asta e fricos. Pai ne e frica de galerie?! Ma gandeam sa facem un fel de protest, sa instigam la neplatirea taxelor si a impozitelor, societatile mele si cei care...

"Stadionul e facut din banii nostri, dar o sa le distrug eu si numele ala de CSA. Le e frica sa dea un raspuns, ca le-am facut tot felul de cereri, pentru ca cine semneaza e penal. Fac petitie la Guvern, la Parlamentul Romaniei. O sa vorbesc cu Simion, ca e singurul cu care mai poti sa faci ceva.

"El (n.r. - Dincu) are si interese cu CFR-ul, asa am auzit, ca are multi bani investiti acolo. Asa am auzit, zvonuri", a mai spus Becali.

"Craiova ii bate pe CFR Cluj si cu rezervele. E cea mai slaba echipa la ora asta. Si Pitestiul ii bate, daca joaca pe bune", mai crede patronul celor de la FCSB.



Propunere soc din partea lui Gigi Becali. Partida FCSB - CFR Cluj sa se joace in Giulesti!