FCSB

Propunere pentru inaugurarea noului stadion Ghencea: demonstrativ intre Steaua 86 si Barcelona 86

Ideea ii apartine lui Adrian Bumbescu si a fost facuta pentru Agerpres, la 34 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni de catre Steaua Bucuresti.

“Am fost pe noul stadion, merg mereu să îl văd, e frumos. La inaugurare vrem să facem un meci demonstrativ, noi, ăştia din 1986. Şi o să facem sigur. Vrem să facem un demonstrativ, dar să vedem cu cine. Ar fi fost bine cu Barcelona '86, dar şi de la ei au dispărut mulţi. Ar fi fost superb”, a declarat Bumbescu.

Daca nu se va putea organiza un meci cu Barcelona 86, Bumbescu spune ca ar putea fi jucat un meci cu Steaua 2006, generatia “eurofantastica” ajunsa in semifinalele Cupei UEFA la cateva minute distanta de finala.

Noul stadion din Ghencea este in ultima parte a lucrarilor si va fi dat in folosinta spre finalul anului.

Ministerul Apararii Nationale va fi administratorul noului stadion pe care, de principiu, va juca CSA Steaua, echipa Armatei.

Cei de la FCSB doresc si ei sa joace in Ghencea, dar opozitia manifestata de suporterii din Peluza Sud si Florin Talpan este una virulenta pe acest subiect.

Stadionul fiind construit din bani publici, in mod normal ar trebui sa gazduiasca meciurile oricarei echipe care plateste chiria, fara discriminare.



Propunere pentru inaugurarea noului stadion Ghencea: demonstrativ intre Steaua 86 si Barcelona 86