FCSB

Promisiunea lui Gilca despre cum va arata Steaua in 2015

Steaua a tras practic cortina peste anul fotbalistic 2014 in Romania cu victoria obtinuta la Iasi in ultimul sfert de finala al Cupei Ligii si antrenorul Constantin Gilca a anuntat deja cum va arata formatia din Ghencea in anul care urmeaza.

“Este o victorie de moral dupa esecul din Europa League. Baietii au raspuns foarte bine, a fost concentrare si un joc destul de bun. A fost important ca am inscris repede. Tosca si ceilalti care au intrat au facut un joc foarte bun si ne-au ajutat sa castigam acest meci”, a spus Gilca la Look tv.

Intr-o analiza a primei parti a sezonului, tehnicianul stelist a vorbit despre realizari, dar si despre cel mai mare esec al sau.

“In campionat am facut un tur foarte bun, ne-am distantat la 9 puncte si am castigat multe meciuri decisive. Singurul regret este ratarea calificarii in primavara europeana, dar daca nu marcam goluri nu putem castiga meciuri”, a declarat Gilca.

“In 2015 Steaua va arata cu mult mai multa incredere si va avea un joc ofensiv accentuat. Va fi o Steaua care va straluci acolo sus”, a completat tehnicianul stelist.



Promisiunea lui Gilca despre cum va arata Steaua in 2015