FCSB

Prinde Andronache radacini la FCSB? ”Ma simt antrenor principal”

Sursă foto: captura tv digisport

Vergil Andronache se afla in fata celui de-al doilea meci pe banca echipei FCSB si nu da impresia ca ar pleca prea curand.

Gigi Becali inca nu a gasit un antrenor principal pentru inlocuirea demisionarului Bogdan Andone.

”Ne dorim sa nu luam gol si sa castigam. Ultima partida nu a iesit asa cum am dorit, dar am vazut dorinta baietilor de a castiga”, a spus Andronache intr-o conferinta.

”Pana in momentul in care va veni altcineva, daca va veni, noi nu ne-am oprit niciodata din a studia adversarul, din a pregati antrenamentul si asta vom face tot timpul”, a mai spus Andronache.

Acesta nu considera meciul cu Mlada Boleslav din Europa League un test pentru a-si asigura continuitatea la echipa.

”Nu consider asta un test, eu ma simt un antrenor principal. Antrenorul trebuie comparat cu un dirijor. Acesta nu trebuie sa stie sa cante la toate instrumentele, dirijorul trebuie sa asigure o armonie in orchestra. Nu simt nicio presiune”

”Cand l-ati intrebat pe Pantiru cum se simte fara antrenor principal eu am zis sa fiu de bun simt, pentru ca puteam sa intreb cum se simte fara antrenor secund.

”Niciodata nu m-am gandit ca nu voi sta pe banca la meciul cu Mlada. Eu sunt dator aici sa asigur o continuitate. Nu ma opresc in a munci si a pregati meciurile”, a adaugat Vergil Andronache.



Prinde Andronache radacini la FCSB? ”Ma simt antrenor principal”