FCSB

Presa engleza: “Floare la ureche pentru Chelsea”

Victoria categorica obtinuta de Chelsea, marti seara, contra Stelei in Grupa E a Champions League a dat apa la moara jurnalistilor englezi care au folosit cuvinte dintre cele mai mari pentru a descrie meciul de la Bucuresti.

"Chelsea a zdrobit Steaua Bucuresti", au scris cei de la BBC, mentionand ca echipa londoneza a avut "o prestatie adecvata" in fata unei "adversare slabe".

"Floare la ureche pentru Chelsea, care nu a parut sa fie nicio clipa in pericol in Romania. Echipa lui Jose Mourinho a obtinut o victorie confortabila”, a punctat si Daily Mirror.

In aceeasi nota s-au inscris si cei de la Daily Mail in opinia carora “Pentru Chelsea meciul de la Bucuresti a fost ca o plimbare in parc”.

"Chelsea a atins notele inalte. Jose Mourinho nu a avut prea multe motive ca sa zambeasca, in ultima perioada, dar prestatia spaniolului in Romania cu siguranta i-a imbunatatit starea tehnicianului", a adaugat The Independent.

"Jose Mourinho din nou in control, dupa victoria facila a echipei Chelsea", a titrat The Telegraph. "Chelsea a revenit la rutina sa, datorita unei duble a lui Ramires, in meciul cu Steaua Bucuresti", a notat si The Guardian.



Presa engleza: “Floare la ureche pentru Chelsea”