FCSB

Planul secret al Armatei: Marius Lacatus, antrenor la noua Steaua

In timp ce Gigi Becali joaca tare si spune ca nu este interesat de marca Steaua detinuta de Ministerul Apararii Nationale (MApN), la randul sau Armata sta pe pozitii si face planuri care ii dau fiori reci actualului patron inca ros-albastru. 

Pe langa faptul ca a castigat in instanta marca Steaua, Armata a actionat in paralel iar in aceeasi zi si-a schimbat regulamentul intern permitandu-si din punct de vedere legal sa poata infiinta o echipa de fotbal profesionist la categoria seniori. Pana in noiembrie 2014, Armata se putea ocupa doar de fotbalul rezervat juniorilor. 

Spre deosebire de multe voci (Ilie Nastase, Traian Basescu si altii) care considera ca Armata i-a facut o nedreptate lui Becali, exista lume care sprijina decizia celor de la MApN. Una dintre aceste persoane este Marius Lacatus.

"Fiara" afirma ca Armata nu va distruge actuala echipa, ci va face una noua care ar putea sa aiba succes. Zvonuri din fotbal spun ca insuri Marius Lacatus ar putea fi antrenorul noului proiect al Armatei. 



Planul secret al Armatei: Marius Lacatus, antrenor la noua Steaua