FCSB

Planul lui Stoichita pentru revenirea la Steaua

Mihai Stoichita a încercat în zadar sa-si gaseasca o echipa în aceasta vara. Ramas somer, Stoichita revine la prima sa dragoste, Steaua.

Rezultatele bune pe care le-a obtinut în ultimul mandat la Steaua nu i-au schimbat prea mult imaginea lui Mihai Stoichita.

"Normal ca voi merge la meciul cu Litex. Ar fi chiar culmea sa nu o fac! Voi discuta si cu cei din conducerea Stelei, voi merge sa-i salut!"
Mihai Stoichita 

Antrenorul a fost în tatonari cu câteva echipe, însa nu a primit nici o oferta pe masura asteptarilor, asa ca a asteapta sa revina la Steaua.
 
Convins ca Reghecampf nu va avea sanse prea mari de reusita si ca Becali va apela din nou la el, Stoichita îsi propune sa mearga la toate meciurile Stelei pentru a cunoaste cât mai bine jucatorii.
 
Primul meci la care va asistat este cel cu Litex Lovech, în care ros-albastrii îsi vor prezenta lotul pentru sezonul urmator.

În plus, în asteptarea revenirii la Steaua, Stoichita s-a angajat ca analist la singura emisiune televizata în care Gigi Becali a anuntat ca va mai interveni telefonic. Stoichita vrea astfel un contact permanent cu patronul Stelei.



Planul lui Stoichita pentru revenirea la Steaua