FCSB

Peluza Nord a ramas in pronuntare

Sursă foto: https://www.facebook.com/PeluzaNordSteauaOficial/

Mult asteptata intalnire a liderilor care formeaza Peluza Nord a suporterilor stelisti a avut loc marti.

”Astazi (n.r. – marti) reprezentantii grupurilor din Peluza Nord s-au intalnit si au discutat despre evenimentele care au facut valva in presa in ultimele zile. Timp de cateva ore fiecare dintre cei prezenti a prezentat gandurile, asteptarile, dezamagirile si nu in ultimul rand opiniile celor pe care ii reprezinta.

”Decizia finala a Peluzei Nord va veni, in cel mai scurt timp, dupa ce fiecare grup in parte va hotara drumul pe care va merge mai departe!”, se arata in mesajul publicat pe pagina oficiala a Peluzei Nord.

Intalnirea de marti a avut loc la cateva zile dupa iesirea din inchisoare a lui Gheorghe Mustata, liderul Peluzei Nord.

Acesta si-a aratat disponibilitatea de a discuta cu Gigi Becali termenii unei reveniri a suporterilor stelisti alaturi de FCSB.

Peluza Nord a intrat intr-un fel de silenzio stampa dupa ce echipa lui Becali a pierdut in instanta dreptul de a mai folosi emblema si numele de Steaua Bucuresti.

Un proces de uzura intre Becali si juristul Florin Talpan din partea CSA care in timp a dus la scindarea suporterilor si chiar la aparitia unei alte echipe, CSA Steaua Bucuresti, care de trei ani evolueaza in Liga a 4-a.

Pana acum cei din Peluza Nord s-au pastrat pe un taram de neutralitate astepatand o decizie a instantelor de judecata care sa clarifice adevarul despre identitatea Stelei celei adevarate.

Mustata anunta recent intr-un interviu pentru Fanatik ca revenirea Peluzei Nord la stadion ar avea loc la derby-ul cu Dinamo din 16 februarie, meci programat pe Arena Nationala de la ora 20:00.

Cum pana la ora meciului mai sunt putine zile, este de asteptat ca o decizie a ultrasilor sa fie luata cat de curand.



Peluza Nord a ramas in pronuntare