FCSB

Opinie | Alo, Armata? Opriti farsa numita Steaua in Liga a 4-a!

Sursă foto: https://www.facebook.com/AsociatiaStelistilor1947/

Pentru al doilea an consecutiv echipa de fotbal CSA Steaua, a Ministerului Apararii Nationale, a ratat depasirea pragului Ligii a 4-a. Mai intai a fost Rapid, iar acum Carmen. Doua echipe de traditie care bareaza drumul Stelei spre Liga a 3-a. Dar despre ce Steaua vorbim?

CSA Steaua înseamnă, să respectăm adevărul istoric, 30 de baieți de la Regal București (echipă de Liga 5) îmbrăcați la ordin pe unitate în culorile roș-albastre. În realitate adevărata Steaua București n-a retrogradat niciodată!

Ori, în condițiile acestea, doi ani în Liga a 4-a reprezintă  pentru CSA Steaua doar începutul pentru o lungă rivalitate "istorică" cu CS FC Dinamo, echipa lui Nicolae "Computerland" Badea. Pentru că la anul deja cei de la Progresul 05 București și-au anunțat candidatura la promovare.

Dar poate pune cineva capăt într-un final acestei farse din jurul brandului Steaua, cu două echipe care se revendică de la adevărata Steaua, dar care în realitate nu mai reprezintă aproape pe nimeni. FCSB joacă în Liga 1 cu doar câteva sute de oameni în tribunele Arenei Naţionale la majoritatea meciurilor de acasă și o bizarerie de echipă în Liga a 4-a care, deşi se bucură de sprijinul ultraşilor grupaţi in Peluza Sud, din punctul de vedere al performanţei bate pasul pe loc.

❗Jucăria lui Talpan, aşa cum se vorbeşte pe la colţuri de CSA Steaua, a costat până acum aproximativ 600.000 de euro, anunță gazetele, bani publici de la bugetul Ministerului Apărării Naționale. Un amănunt deloc de neglijat pentru o instituție care ar trebui să aibă cu totul alte priorități în vreme de pace.

Nu trebuie să fii stelist pentru a remarca ridicolul situaţiei, iar englezii au o vorbă: "destul e destul". Şi poate că cineva ar trebui să tragă o linie acestei situaţii ce pare fără ieşire în primul rând pentru suporterul culorilor roş-albastre.



Opinie | Alo, Armata? Opriti farsa numita Steaua in Liga a 4-a!