FCSB

onlinesport.ro, singurul mediu de comunicare din Romania care respecta dorinta lui Gigi Becali

onlinesport.ro a fost cand toata lumea il slavea pe Becali poate criticul lui numarul 1. Nici acum situatia nu s-a schimbat. Insa, de astazi, cand toti dau in el din toate partile, am hotarat sa respectam hotararea lui Gigi Becali de a fi lasat in pace la inchisoare, nu neaparat pentru ca el a cerut-o ci pentru ca asa ni se pare omeneste.

Am scris dupa ce Becali a intrat la inchisoare si a cerut presei sa fie lasat in pace ca nu dorim sa ii ascultam dorinta pentru ca nici el, timp de ani si ani de zile, nu ne-a lasat pe noi in pace. A fost o gluma, dar si un adevar aceasta afirmatie.

Insa, vazand cate mizerii apar zi de zi prin presa despre un om privat de libertate credem ca este prea mult. Nimeni nu ar dori sa fie supus la un asemenea tratament.

De aceea, de astazi noi vom numi Steaua drept "clubul lui Mihai Stoica" sau "clubul condus de MM". El se ocupa de conducere, asa facem.

Am citit zi de zi tot felul de tampenii prin presa cum ca Becali a cerut apa calda la inchisoare, ca a fost bruscat la slujba din biserica penitenciarului, ca este sef de celula si altele. Nu sunt de interes si nu aduc nimic bun nimanui, mai ales ca sunt informatii neverificate. Aceste lucruri scad demnitatea umana atat a celui in cauza, dar si a celor care relateaza. Si noi putem veni maine cu un articol citand ca sursa "gardienii" sa spunem ca Becali a facut si a dres, ca nu a tras apa la veceu sau altele. Nu are nici un sens.

Vom mai pomeni de Becali numai in situatii in care face demersuri legale (asa cum este joi termenul de judecata privind contopirea pedepselor sale) sau cere in mod special celor apropiati sa faca declaratii in numele lui, de interes pentru Steaua. Altfel, nu, doar cand va iesi, daca va apuca momentul si daca vom apuca momentul.



onlinesport.ro, singurul mediu de comunicare din Romania care respecta dorinta lui Gigi Becali