Steaua

Oficial: Steaua merge la TAS

Gigi Becali este hotarat sa mearga pana la capat cu demersul sau de a contesta castigarea titlului de catre Viitorul Constanta.

In acest sens patronul Stelei anunta ca a finalizat intreaga documentatie de aparare a propriei cauze la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

“Astazi am depus memoriul, am platit avocatul si toate taxele. Ne-am facut deja apararea. Eu vreau doar sa se faca dreptate si sa decida judecatorii. Daca ei spun ca Viitorul e campioana, pun mana pe telefon si-l sun pe Gica (n.r. - Hagi)”, a spus Becali la postul tv Sport.ro

Intepaturi la Sapunaru

“Daca Sapunaru, care nu si-a dat autogol toata cariera lui, nu facea asta cu Viitorul, poate nu ajungeam la TAS. Daca Craiova nu baga juniorii cu Viitorul, poate nu mergeam la TAS. Sau daca Radu Petrescu ne dadea doua penalty-uri in meciul cu Viitorul, poate nu faceam plangere la TAS”, a mai spus Becali.

Intre timp Comitetul Executiv al FRF a omologat rezultatele sezonului 2016/2017 consfintind castigarea titlului de catre Viitorul Constanta.# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 21 24 49
2 FCSB 21 29 44
3 Craiova 21 12 40
4 Astra 22 10 37
5 Botosani 22 3 35
6 Viitorul 21 12 34
Oficial: Steaua merge la TAS