FCSB

Nicolae Dica rasufla usurat dupa victoria din prima etapa

Steaua s-a impus in extremis, la limita, cu 2-1, in fata celor de la FC Voluntari in prima etapa din Liga 1, iar Nicolae Dica s-a declarat bucuros pentru obtinerea celor trei puncte.

"Am reusit sa debutez cu o victorie, chiar daca am obtinut-o in ultimul minut. Ne-am creat 6-7 ocazii clare de a marca si imi doream sa marcam mai mult. Important este ca ne-am creat ocazii si ca am castigat", a spus Dica la Dolce Sport.

"Voluntariul au avut doua suturi pe poarta, unul in prima repriza si un altul la golul lui Balan. Apararea noastra a mers bine in afara acelui gol marcat de Voluntari. Trebuia sa intervenim mai repede la Balan, dar sunt lucruri pe care le vom regla in perioada urmatoare", a adaugat Dica.

Laude pentru Man

"Man este un copil de mare talent si noi ii dam incredere in continuare. El a aratat la UTA ca este un marcator si eu imi pun mari sperante in el. Isi doreste sa faca performanta si ma bucur ca a marcat, venea dupa acele doua mari ocazii. La 18 ani era mai dificil pentru el in partidele urmatoare. Pentru mine nu conteaza varsta, ci randamentul jucatorului chiar daca are 18 sau 35 ani", a comentat Dica.

Gnohere, criticat

"I-am spus lui Gnohere sa atace poarta, iar in prima repriza am avut foarte multe centrari, insa imi doream sa joace si Alibec".



Nicolae Dica rasufla usurat dupa victoria din prima etapa