FCSB

Mutare supriza: Tatarusanu pleaca la Fiorentina

Dat ca semnat cu Olympiakos pe trei ani, Ciprian Tatarusanu pare sa aiba alte planuri. Presa din Italia de marti scrie ca transferul sau este ca si facut la Fiorentina.

"Portarul Ciprian Tatarusanu de la Steaua este ca si transferat de Fiorentina. Dupa un schimb de faxuri intre cele doua cluburi, Ciprian Tataarusanu (nascut 1986),  portarul titular de la echipa nationala a Romaniei si de la Steaua, mai trebuie sa stabileasca doar daca va merge in Italia acum sau din vara", scrie Gazzetta dello Sport.

Marti seara, dupa meciul Steaua - Nurnberg 1-5, Laurentiu Reghecampf a declarat ca "nu am vorbit cu sotia mea, dar mi-as dori ca Tatarusanu sa ramana pana la finalul sezonului".

Pe 3 ianuarie 2014, s-a aflat ca portarul stelist Ciprian Tatarusanu ar fi batut palma cu oficialii echipei Olympiakos Pireu dupa o vizita pe care a efectuat-o in capitala Greciei.

Presa elena de atunci a notat ca portarul in varsta de 27 ani a fost la Atena la finalul anului 2013 si ar fi pus la punct ultimele detalii ale transferului sau la Olympiakos.

Intrat in ultimele sase luni de contract cu Steaua, Tatarusanu nu mai trebuie decat sa-si puna semnatura pe contractul cu cea mai titrata formatiei din Grecia.

Tatarusanu poate pleca gratis din vara la orice echipa. Daca pleaca in iarna, Steaua va primi o suma de transfer.



Mutare supriza: Tatarusanu pleaca la Fiorentina