FCSB

Mourinho respecta Steaua: “Are un antrenor bun si este o echipa solida”

Jose Mourinho a vorbit, luni seara, intr-o conferinta de presa despre meciul cu Steaua din grupele Champions League si a spus echipa din Ghencea este una solida care va avea un cuvant de spus in econonia Grupei E.

"Steaua este o echipa foarte bine organizata pentru ca au un manager bun, are aceeasi structura si practic este aceeasi echipa. Acum s-au calificat in grupele Champions League, asa ca sunt mai experimentati si mai motivati. Si la Chelsea sunt aceiasi jucatori, dar este un alt manager. Dupa cateva luni nu suntem chiar in top din punctul de vedere al conditiei dorite"Faptul ca Chelsea a pierdut cu Steaua anul acesta este un lucru bun pentru mine. Jucatorii mei stiu ca nu va fi un meci usor, stiu ca vor intalni o echipa buna si stiu ca trebuie sa fie motivati pentru a trece de Steaua", a spus Mourinho.

Tehnicianul portughez a facut referire si la jocurile din prima etapa a competitie, cand ambele echipe, Steaua si Chelsea, au pierdut.

"Cu Basel nu am jucat prea bine si am pierdut meciul. Poate ca nu meritam sa castigam, dar nici nu meritam sa castigam. Steaua a controlat defensiv jocul cu Schalke, dar in partea a doua a meciului situatia s-a schimbat. Cred ca Steaua are inca un cuvant de spus in aceasta grupa si lupta pentru puncte va fi dificila", a mai spus Mourinho.

Managerul celor de la Chelsea a vorbit si despre patronul Stelei pe care l-a vizitat in urma cu doar cativa ani la resedinta acestuia din Aleea Alexandru.

"Il cunosc pe patronul Stelei de cativa ani si este pacat ca nu este prezent sa se bucure de primul meci al Stelei pe teren propriu. Sper sa se faca dreptate si sa fie liber cat mai curand posibil", a adaugat Mourinho.



Mourinho respecta Steaua: “Are un antrenor bun si este o echipa solida”