FCSB

Motive de ingrijorare pentru Steaua: "Ce trece pe la Comisia de Disciplina nu scapa"

Cristian Bivolaru, delegat UEFA si comisar FIFA, a vorbit, joi, despre sansele ca Steaua sa scape cu fata curata dupa implicarea in Dosarul Valiza.

Fostul oficial FRF considera ca formatia din Ghencea are sanse mici sa scape nepedepsita si aduce drept argument in sustinerea afirmatiei sale cazuri similare din trecut.

"In general, ce trece pe la Comisia de Disciplina a UEFA nu scapa. Cei de la Disciplina sunt baietii rai, ca strategie a lor vorbesc, dar lucrurile difera de la caz la caz, normal", a spus Bivolaru pentru Mediafax.

Chiar asa, Bivolaru a mai afirmat ca de cele mai multe ori sanctiunile dictate de UEFA mai pot fi "indulcite" de Comisia de Apel sau la TAS.

"Este posibil ca Steaua sa fie sanctionata, asta e clar. Ce se intampla mai departe e greu de spus. Uneori aceste sanctiuni se mai indulcesc la Apel sau la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne", a mai spus Bivolaru.

Steaua va fi judecata, vineri, la Nyon de UEFA in Dosarul Valiza, dupa ce forul continental a deschis o procedura disciplinara impotriva clubului din Ghencea la 10 iunie.

UEFA s-a sesizat in Dosarul Valiza dupa ce Gigi Becali, patronul Stelei, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare.



Motive de ingrijorare pentru Steaua: "Ce trece pe la Comisia de Disciplina nu scapa"