FCSB

Modalitatea prin care Radoi poate dribla regulamentul

Propunerea ca Mirel Radoi sa fie noul antrenor al Stelei a pus pe jar lumea fotbalului autohton.

Revenit in Romania la cei 34 de ani ai sai cu gandul patronului de a face “disciplina” la Steaua, Radoi s-a lovit de o realitate pe care nu o luase in calcul.

Nu are calificare pentru a sta pe banca unei echipe de Liga 1 si, mai mult decat atat, perspectiva unei derogari, adica a ocolirii sistemului pe ochi frumosi, s-a lovit de refuzul categoric al lui Dan Apolzan.

Directorul Scolii de Antrenori din cadrul FRF a fost cat se poate de transant in aceasta privinta: “De cand sunt eu aici n-am dat nicio derogare”.

Astfel, pentru Radoi lucrurile sunt cat se poate de simple si clare. Pentru a putea sta pe banca Stelei in calitate de antrenor trebuie sa treaca pe la scoala, fie aceasta si una intensiva pe repede inainte pentru primirea unei hartii la mana prin care sa-si legitimeze postul.

Cum insa suntem in Romania, tara unde realitatea ne arata ca regulile sunt facute de cele mai multe ori doar pentru a fi incalcate, Radoi si-ar putea vedea linistit de treaba chiar si in absenta licentei PRO.

Acesta nu trebuie decat sa se legitimeze ca si jucator la Steaua, iar cei 34 de ani ai sai il recomanda mai degraba ca jucator decat ca antrenor, si atunci fostul international si finul patronului ar putea ocupa nestingherit un loc pe banca fara a mai fi tras la raspundere de nimeni.

Un scenariu tot mai posibil tinand cont de inversunarea oficialilor FRF de a respecta regulamentul in toata litera acestuia.

[news-114131]



Modalitatea prin care Radoi poate dribla regulamentul