FCSB

MM Stoica: “Steaua este aceeasi echipa puternica”

Mihai Stoica, managerul echipei Steaua, a recunoscut ca formatia campioana a Romaniei a suferit la Varsovia, dar ca in acelasi timp a aratat ca este o echipa puternica.

“Am sperat ca presiunea sa se mute pe echipa gazda. Steaua a demonstrat inca o data ca in momentele importante, indiferent unde joaca, este aceeasi echipa puternica, o echipa care a trecut peste un handicap imens, absentele lui Chiriches si Pintilii. Sigur ca am suferit putin, dar nu mai are importanta. Steaua a reusit pentru prima data sa se califice dupa un rezultat negativ pe teren propriu”, a declarat Stoica la Digi Sport.

“Piovaccari a reusit sa faca un joc senzational, nu numai sa marcheze un gol de mare atacant ci si sa ne ajute luptand pana la epuizare cu puternicii fundasi polonezi”, a mai spus MM.

Managerul stelist a dezvaluit si ce adversari isi doreste la tragerea la sorti programata joi de la ora 18:00 LIVE pe Onlinesport.ro

“Mi-as dori Benfica sau Porto, dar vom trage un nume mare, as vrea Manchester United, iar din urna a doua Paris Saint Germain pentru ca imi plac tricourile lor”, a mai spus MM Stoica.



MM Stoica: “Steaua este aceeasi echipa puternica”