FCSB

MM Stoica: “Rezultat echivalent cu o infrangere”

Mihai Stoica, managerul echipei Steaua, considera ca egalul dintre Otelul Galati si Steaua echivaleaza cu o infrangere pentru campioana Romaniei.

“Este un rezultat echivalent cu un esec. Principalele noastre contracandidate au obtinut victorii aici. Presiunea este uriasa incepand de astazi pentru ca am reusit sa pierdem puncte. Pornim de la zero si totul depinde de la noi”, a spus Stoica la Digi Sport.

Oficialul stelist a mai spus ca multi jucatori nu sunt inca refacuti si a criticat decizia de a se juca pana iarna tarziu pe terenuri grele la temperaturi scazute.

“Pintilii a dus o singura repriza, Chipciu nu este refacut suta la suta si intalnim adversari montati, ceea ce este foarte ok. Anul acesta va fi o lupta acerba in trei, cu Astra si Petrolul”, a declarat Stoica.

“In ultimele sase meciuri de campionat avem cinci deplasarei. Nu este in regula, dar nu reprosez nimic nimanui. Chiar daca sunt conditii de a juca, consider ca ar trebui intrerupt campionatul. Temperatura nu este propice performantei si este pacat sa se decida campioana la -5 grade Celsius”, a mai spus managerul Stelei.



MM Stoica: “Rezultat echivalent cu o infrangere”