FCSB

MM Stoica: "Cu Piovaccari veti avea o mare surpriza. Nu pleaca nimeni"

Mihai Stoica, managerul general al echipei Steaua, considera ca formatia din Ghencea a fost net superioara Petrolului in Supercupa Romaniei. El spune ca Federico Piovaccari este in urma cu pregatirea, dar ca isi va arata valoarea si a vorbit despre strategia de dinaintea sezonului, practic neschimbata.

"Din cinci Supercupe am luat una si am pierdut patru. Am mai reparat procentul. Pentru noi era aproape clar ca suntem mult superiori adversarului pe care l-am intalnit. Modul in care s-au pregatit, valoarea bancii tehnice si a lotului de jucatori au fost atuurile noastre", a declarat Mihai Stoica dupa meci.

Oficialul stelist a vorbit si despre adversarele Stelei din acest sezon si spune ca Piovaccari va face o mare supriza cand va fi pregatit suta la suta.

"Ramane de vazut daca suntem cea mai puternica echipa. CFR Cluj se prezinta extraordinar in pregatiri. Sper si cred ca ne vom pastra titlu, iar sezonul acesta seamana cu cel din 2005-06. Piovaccari este foarte in urma cu pregatirea, dar veti avea o surpriza", a mai spus Stoica.

"Nu pleaca nimeni. Poate va mai veni un atacant", a mai spus MM.



MM Stoica: "Cu Piovaccari veti avea o mare surpriza. Nu pleaca nimeni"