FCSB

Misterul absentei lui Alibec la meciul cu Lazio

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Denis Alibec era asteptat sa intre din primul minut contra lui Lazio, in mansa tur din saisprezecimile Europa League, insa atacantul stelist n-a prins nici macar lotul.

De suparare ca a ratat partida cu gruparea italiana Alibec nici nu a mai venit la stadion sa-si sustina coechipierii din tribuna.

La final, patronul Gigi Becali a vorbit despre absenta lui Alibec si a transmis un mesaj cat se poate de clar in directia jucatorului.

"N-am ce sa-i fac, imi pare rau, mi-e mila de el. In viata trebuie sa muncesti sa ajungi sa traiesti bucuriile astea la fotbal. El a ramas dupa program, a facut, a dres si plus de asta trebuie sa scada kilogramele", a spus Becali dupa meciul castigat de FCSB cu Lazio.

In iarna Becali anunta ca nu transfera niciun alt atacant si ca are mare incredere in revenirea lui Alibec.

Alibec a inceput ca rezerva primul meci oficial din 2018, cu Gaz Metan, cand a marcat primul sau gol in actuala editie de campionat.

Apoi a luat un galben si a fost suspendat la partida cu CFR Cluj, dupa care s-a accidentat chiar inaintea partidei cu Lazio si va lipsi de asemenea la derby-ul cu Dinamo.

"Asta e, trebuie sa ne descurcam din nou fara atacant pe teren", spunea mijlocasul Budescu.



Misterul absentei lui Alibec la meciul cu Lazio