FCSB

Mihai Teja: "Nu vor fi improvizatii mari cu Voluntari"

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

FCSB joaca ultimul meci din sezonul regular in deplasare cu FC Voluntari si antrenorul Mihai Teja are dificultati in alcatuirea liniei de aparare.

Bogdan Planic s-a accidentat si va lipsi aproximativ o luna, in timp ce Mihai Balasa si nou venitul Iulian Cristea sunt suspendati pentru acest meci.

"Ne lipsesc cativa jucatori, dar avem 22-24 de jucatori in lot cu o calitate foarte buna.Nu sunt improvizatii foarte mari, probabil Nedelcu va fi in locul celor doi care au jucat pana acum. Situatia lui Momcilovic, el a avut o contractura mica si va reveni intr-o saptaman. Este frustrant, imi pare rau pentru el ca om, ca jucator. Orice fotbalist vrea sa joace, dar din pacate se intampla.Nu am emotii cu aceasta aparare improvizata", a spus Teja intr-o conferinta de presa.

"Nimic nu este usor. Trebuie sa ai o atitudine foarte buna si sa dai maxim. Sunt si meciuri in care ai atitudine, joci bine si nu castigi. Eu pun jucatorul in teren, dar el isi decide viitorul daca joaca mai mult sau mai putin. Imi doresc sa vad o atitudine buna si o agresivitate la fel de buna ca la meciul cu Craiova", a adaugat tehnicianul ros-albastrilor.

Meciul FC Voluntari - FCSB este live text pe onlinesport.ro, sambata seara, de la ora 19:00.



Mihai Teja: "Nu vor fi improvizatii mari cu Voluntari"