FCSB

Mihai Stoica surprinde prin echilibru dupa 3-0 cu Vardar

Managerul echipei Steaua, Mihai Stoica, da dovada de foarte mult echilibru dupa ce formatia pe care o conduce s-a distrat pe teren propriu cu macedonenii de la Vardar Skopje in mansa tur a turului 2 preliminar din Liga Campionilor.

“In ultimele doua jocuri am avut 3-0 la pauza si apoi 0-0 in repriza a doua. Am avut ocazii mari si in repriza a doua, dar cred ca mai avem de lucrat. Daca la meciul cu Petrolul diferenta ar fi trebuit sa mai mare, acum spun ca ar fi trebuit sa fie mult, mult mai mare. Conteaza sa mergem mai departe si astazi s-a luat o optiune aproape decisiva. S-au vazut multe in fotbal. Depinde si ce atmosfera va fi in Macedonia, dar trebuie sa facem diferenta si acolo”, a spus Mihai Stoica dupa partida cu Vardar.

“Nici nu a inceput competitia interna si avem doua meciuri jucate. Nu putem fi decat foarte multumiti, dar nu trebuie sa tragem concluzii pripite. Vor fi trei competii complicate pentru noi, o cursa de anduranta. Demonstram ca avem ritm, dar trebuie sa avem si anduranta”, a mai spus MM Stoica.

Oficialul stelist a mai vorbit si despre decizia de a programa meciul cu Ceahlaul din prima etapa a Ligii 1 pe terenul din Ghencea.

“Vom juca in Ghencea pentru a proteja gazonul de pe National Arena. Sunt foarte multe echipe care joaca in aceasta perioada aici si avem nevoie de acest teren pentru partidele mai importante. Contra Rapidului si CFR-ului vom reveni pe acest teren. Cu Rapid este o rivalitate mare si mereu satisfactia este pe masura cand invingem”, a mai spus Stoica.



Mihai Stoica surprinde prin echilibru dupa 3-0 cu Vardar