FCSB

Mihai Stoica, reactie dupa 6-0 cu Dinamo: "Nu e niciun titlu de glorie sa dai in cineva cazut"

Managerul general de la FCSB a aruncat doua prosoape la finalul derby-ului cu Dinamo, doua prosoape in culorile clubului pe care il reprezinta. O ironie la adresa rivalilor din Stefan cel Mare care insa nu a continuat si in online, acolo unde Stoica isi poarta multe dintre razboaiele personale.

FCSB a invins-o pe Dinamo, cu 6-0, stabilind un nou record in istoria confruntarilor directe.

Un rezultat care il face totusi pe Mihai Stoica sa ramana cu picioarele pe pamant, semn ca nu au trecut degeaba anii peste el. Un tip recunoscut in trecut, asa cum o recunoaste chiar si el, pentru reactiile polemice.

"Cu riscul de a dezamăgi suporterii steliști care așteaptă ironii din partea mea, nu voi face așa ceva, din mai multe motive.

"Nu e niciun titlu de glorie să dai în cineva căzut. Problemele pe care le are Dinamo sunt grave și pot surveni oriunde și oricând. Sper să reușească să se salveze și chiar sunt convins că o vor face cu noile achiziții și cu suporterii atât de aproape. Liga 1 ar fi Liga 0 fără Steaua, Dinamo și Rapid. Cei peste 70.000 de spectatori de la primele două derby-uri (chiar cu teste și restricții) o confirmă.

"Una e să răspunzi cu o ironie la înjurături grobiene în febra jocului, alta să continui cu mișto-uri ieftine la rece. Am făcut-o în trecut și, când citesc acum ce scriam, nu mi se mai pare că eram așa haios. Mi se pare că eram imatur. Ca să nu zic prost.

"Suntem la 9 puncte de CFR, la 5 de alte două echipe și - probabil, după meciurile de azi - în afara playoff-ului. Nu-i avem pe Coman și Tănase, iar Budescu are nevoie de timp. Nu prea ne arde de ironii. Să te bucuri în vestiar după ce ai făcut istorie în derby e cât se poate de logic. Dar e suficient.

"Prefer să-i felicit pe toți cei care au contribuit la cea mai mare diferență de scor din istoria eternului derby (jucători, antrenori, toți membrii staff-ului, cei care au contribuit substanțial din Peluza Nord și tribune și să sper că e noul început pe care suflarea stelistă îl aștepta", a scris MM Stoica pe contul sau de facebook dupa zdrobitoarea victorie cu eterna rivala Dinamo.



Mihai Stoica, reactie dupa 6-0 cu Dinamo: "Nu e niciun titlu de glorie sa dai in cineva cazut"