FCSB

Mihai Stoica ii raspunde lui Ioan Andone: "Sa se uite in clasament"

Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, i-a raspuns ca in vremurile de glorie lui Ioan Andone, antrenorul rivalei Dinamo, dupa declaratiile pe care acesta le-a facut despre folosirea lui Wilfried Moke pe un post gresit.

"Noi nu vom raspunde cu aceeasi moneda ca cei de la Dinamo. Vrem sa adresam o rugaminte lui Ando si altora. Sa se uite in clasament, la rezultatele din preliminariile cupele europene si sa vada ca Steaua care este atat de hulita, Steaua care este criticata din toate partile, este pe primul loc in clasament la zece puncte de Dinamo si este neinvinsa de trei etape in Europa League. Aici se vede rautatea si invidia. Poate ca am fi fost calificati la momentul asta fara erorile de arbitraj din meciurile cu Villarreal si Zurich", a spus Mihai Stoica intr-o conferinta de presa la care a participat, sambata, alaturi de antrenorul Laurentiu Reghecampf.

Stoica a facut referire si la episodul "Tosca la Steaua" despre care Andone a creat o discutie in vara.

"Tosca face o gluma cu Gabriel Niculescu, fost maseur la noi, pe cand era la echipa nationala ca vrea sa mearga la Dinamo si vine Ando sa spuna ca Tosca a vrut la Dinamo. Sa aratam si noi mesajele lui Moke in care Dinamo a vrut sa-l ia de la Voluntari. Sa ne respectam mai mult spun", a adaugat oficialul stelist despre disputa de la distanta dintre cele doua cluburi rivale.

La randul sau, Moke a recunoscut ca Dinamo l-a contactat pe vremea cand evolua pentru FC Voluntari in tentativa de a-l deturna spre Stefan cel Mare.



Mihai Stoica ii raspunde lui Ioan Andone: "Sa se uite in clasament"