FCSB

Mihai Costea a scapat de Steaua si aceasta de el

Atacantul Mihai Costea a scapat de cosmarul contractului cu Steaua, echipa la care a ajuns ca o mare speranta si la care a fost aproape de a-si ingropa cariera de jucator profesionist.

Jucatorul a fost declarat, miercuri, liber de contractul cu Steaua de catre Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF.

A fost o decizie luata in uninimitate din partea celor prezenti.

In alta ordine de idei, CNSL a respins ca neintemeiata cererea lui Mihai Costea de a primit din partea clubului Steaua salariile restante si plata contractului pana la finalul acestuia.

Aceeasi Comisie i-a declarat liberi de contract pe Antonio Asanovici de la Dinamo si pe Alexandru Grigoras de la FC Brasov.

In varsta de 26 ani, Mihai Costea a ajuns la Steaua in 2011 contra sumei de 1.4 milioane de euro, fiind considerat la vremea respectiva un jucator de mare perspectiva si o investitie pentru viitor.

Nu doar ca Steaua nu si-a mai recuperat niciodata banii platiti Universitatii Craiova pentru Costea cel mic, dar jucatorul nici macar nu a reusit sa se impuna in cadrul formatiei din Ghencea.

Doar 35 de meciuri a jucat Mihai Costea la Steaua si a marcat numai 9 goluri.

Costea a fost exclus din lotul Stelei in iulie 2013 de catre antrenorul de atunci Laurentiu Reghecampf pentru refuzul de a se alatura programului echipei in deplasarea dinaintea meciului cu Vardar Skopje din preliminarii Champions League.

Nici macar venirea la echipa a unui nou antrenor in persoana lui Costel Galca nu a ameliorat situatia lui Costea, care s-a antrenat prin parcuri de unul singur dupa ratarea unui transfer la o echipa din prima liga poloneza.Mihai Costea a scapat de Steaua si aceasta de el