FCSB

Meciul FCSB – Dinamo în pericol să nu se joace în Ghencea. Amănuntul pus în contract de CSA și care îl nemulțumește pe Gigi Becali

Ministerul Apărării Naționale și-a dat acordul pentru închirierea stadionului Ghencea pentru meciul FCSB – Dinamo din etapa a 2-a în Liga 1, dar lucrurile sunt departe de a se fi limpezit.

Acum mingea este în curtea de la CSA care fac tot posibilul pentru a-l determina pe Gigi Becali să se răzgândească și a scăpa astfel de presiunea fanilor din Peluza Sud care susțin echipa ”Steaua” din Liga 2, echipă apărută în urmă cu un deceniu odată cu reînființarea secției de fotbal în cadrul Clubului Sportiv al Armatei.

Mai exact, cei de la CSA solicită ca în contractul de închiriere să fie trecută o clauză de asigurare care ajunge până la un milion de euro, dacă suprafața de joc va fi deteriorată și se va ajunge până la înlocuirea acesteia, anunță Gsp.

FCSB este presată de timp să anunțe locul unde se va disputa meciul cu Dinamo, conform legii trebuind să fie anunțată Jandarmeria răspunzătoare teritorial de locul de desfășurare.

În plus, la LPF ar fi trebuit depusă încă din 12 iulie hârtia oficială prin care clubul organizator anunță locul unde va avea loc meciul, ceea ce până acum nu s-a întâmplat.

Gigi Becali rămâne însă optimist că situația va avea o rezolvare favorabilă.

”Așa e când lucrezi cu statul. Le e frică și vor să-și ia măsuri, dar vom cădea de acord. Mi-a zis Vali Argăseală că nu sunt probleme”, a declarat Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

La rândul său, comandantul CSA Steaua, Răzvan Bichir, a confirmat că nu s-a semnat contractul, spunând pentru Agerpres că ”problema nu este la noi, este la dumnealor”.

Ca soluție de rezervă, FCSB ar putea organiza meciul cu Dinamo pe arena ”Arcul de Triumf”, doar că acolo ambele cluburi sunt limitate de numărul redus de locuri.

 


Meciul FCSB – Dinamo în pericol să nu se joace în Ghencea. Amănuntul pus în contract de CSA și care îl nemulțumește pe Gigi Becali