FCSB

Martinovici explica disputa cu Reghecampf

Sârbul Novak Martinovici a explicat motivul pentru care a refuzat sa intre pe teren la meciul cu FC Copenhaga, fapt ce a dus la excluderea sa din lotul Stelei.

Martinovici sustine ca a simtit ca nu este respectat când i s-a cerut sa joace din nou fundas dreapta.

"Am facut sacrificii, mi-a fost dor de placerea de a juca fotbal. Am zis de 5-6 ori ca daca nu ma vor lasa sa joc pe postul de fundas central voi pleca. Conditiile mele sunt simple: vreau respect. Mi-am dat viata pentru Steaua. Am jucat ceva ce nu îmi convine, asta e viata, voi primi înapoi în alta parte ce am pierdut aici", a spus Martinovici la sportro.
 
De asemenea, el spune ca îsi asuma toata responsabilitatea pentru gestul sau

"Nu stiu ce se va întâmpla. Asta e viata, nu sunt dezamagit. O sa ma întâlnesc cu patronul si o sa discutam. Nu am avut niciun moment în care sa fi regretat ca am venit aici. Nu am vorbit în fata colegilor, nimeni nu a stiut, am discutat doar cu antrenorul. Nu am de ce sa ma razgândesc, ce am facut? Am zis ceva urât? Mi-am exprimat opinia. Nu îmi e rusine de ce am facut, mi-ar fi fost rusine sa ma uit dimineata în oglinda si sa stiu ca nu am actionat asa cum simteam", a adaugat Martinovici.



Martinovici explica disputa cu Reghecampf