FCSB

Marica revine la Steaua in meciul cu Astra din Cupa Ligii

Refacut dupa ultima accidentare pe care a suferit-o in partida de campionat cu Pandurii, atacantul Ciprian Marica este anuntat la Steaua in meciul de miercuri seara cu Astra Giurgiu din returul semifinalelor Cupei Ligii.

"Ciprian o sa fie pe teren la meciul de miercuri. Imi doresc sa nu mai aiba parte de accidentari si imi doresc mult sa se ridice la nivelul pe care il asteptam de la el. Ciprian are nevoie de meciuri, pentru ca vine dupa o perioada lunga de pauza", a spus antrenorul stelist Laurentiu Reghecampf.

"Voi alinia o echipa care va incerca sa castige meciul si sa se califice in finala. Ma gandesc doar la meciul din semifinalele Cupei Ligii", a adaugat tehnicianul stelist.

Oficialii clubului din Giurgiu au decis preturile biletelor pentru cele doua meciuri cu Steaua: 50 lei intrarea generala la meciul din Cupa Ligii si 100 lei la partida din campionat.

"Nu vreau sa comentez. Poate vom juca fara suporteri, daca asta se doreste. Nu cred ca este normal din moment ce se intalnesc cele mai bune echipe din tara sa existe astfel de reactii", s-a rezumat la a spune Reghecampf pe acest subiect.



Marica revine la Steaua in meciul cu Astra din Cupa Ligii