FCSB

Marica, incert pentru derby-ul cu Dinamo

Atacantul Ciprian Marica a revenit in programul de pregatire al echipei Steaua dupa ce s-a reaccidentat in partida cu Pandurii, dar prezenta lui pe teren la meciul cu Dinamo de duminica este pusa sub semnul intrebarii.

"El se antreneaza normal, dar nu vreau sa recidiveze accidentarea. Nu stiu ce sanse sunt ca Marica sa evolueze impotriva lui Dinamo", a spus Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei.

Tehnicianul a mai spus ca nu exista nicio presiune din partea conducerii pentru ca Marica sa fie in teren si ca toata lumea de la Steaua isi doreste ca atacantul sa revina la suta la suta.

"Nu va fi nicio problema daca nu va juca duminica. Vom juca apoi din trei in trei zile si important e ca el sa fie sanatos", a mai spus Reghecampf.

Steaua s-a apropiat la un singur punct de liderul Astra Giurgiu si duminica intalneste pe Dinamo in etapa a 6-a din playoff, meci programat de la 20:30 pe Arena Nationala.

In alta ordine de idei, Steaua se regaseste intr-o situatie delicata in ceea ce priveste compartimentul ofensiv, in acest an niciun atacant nereusind sa marcheze in campionat.



Marica, incert pentru derby-ul cu Dinamo