FCSB

Marica ia atitudine: “Niste oameni cu arma pe umar nu pot ingropa Steaua”

Ciprian Marica a comentat pe o retea de socializare diferendul aparut intre echipa de fotbal Steaua si Ministerul Apararii Nationale pe tema culorilor si emblemei formatiei din Ghencea.

"Am urmarit cu atentie, de la distanta, tot ce s-a intamplat in fotbalul romanesc. Sunt socat cu fiecare zi, mai mult si mai mult. Sportul pe care-l practic este intr-o criza profunda in Romania, si, din pacate, toata lumea accepta dezastrul cu o liniste ciudata. Dintre toate relele, ceea ce se intampla cu identitatea clubului Steaua intrece orice imaginatie. Dragi prieteni, stelisti, dinamovisti, rapidisti, olteni, timisoreni etc., nu puteti sa nu luati atitudine la ce se intampla, indiferent de culorile pe care le iubiti. MApN, statul, are atatea probleme de rezolvat, ca asta cu sigla unei echipe de fotbal ar trebui sa nu existe! Nu pot niste oameni in uniforma, cu arma pe umar, instruiti sa ne apere, sa ingroape un club de fotbal care a adus glorie Romaniei, care da sportivi la echipa nationala a Romaniei!", a scris Marica pe contul sau de Facebook.

Marica mai crede ca suporterii nu vor ramana impasibili in fata acestui scandal si ca vor protesta puternic.

"Ma asteptam ca fanii Stelei, care se proclama cei mai numerosi din tara, sa protesteze dur, sa amendeze aceasta situatie! Ma asteptam ca dinamovistii sa protesteze si ei. Daca se gaseste cineva pe la MAI care sa lase infractorii in pauza si sa-si consume energia pentru a le lua sigla si culorile? Rapidisti, daca CFR sau Ministerul Transporturilor se opresc din construit autostrazi si vin sa va ia si voua identitatea? Se creeaza un precedent foarte periculos. Nu inteleg lipsa de reactie a presei, care accepta aceste nedreptati fara sa ia atitudine, decat foarte razlet. Daca dispare fotbalul, munca voastra va fi ingreunata, oameni buni", a adaugat atacantul.



Marica ia atitudine: “Niste oameni cu arma pe umar nu pot ingropa Steaua”