FCSB

Marca Steaua: Primele idei de nume si culori

Pierderea marcii Steaua de catre Gigi Becali va conduce la o schimbare de nume a echipei, dar si a culorilor. Oameni de sport au venit deja cu primele idei.

Ilie Nastase este negru de suparare ca prieteul sau, Gigi Becali, a pierdut marca. Nasty spune ca, daca ar fi dupa el, i-ar ceva gratis marca lui Becali pe 50 de ani. Motivul? "Daca nu era el, Steaua era in faliment", spune Nastase.

In cazul in care Armata nu va ceda gratis marca, atunci Steaua va trebui sa faca schimbari, iar Nasty are idei in acest sens. "Ca numel as propune sa ii spuna noii echipe Sevilla 86 sau Steaua Sevilla 86, pentru ca toata lumea stie ce s-a intamplat acolo. Iar echipamentul sa fie de culoare neagra, in semn de doliul pentru aceasta situatie penibila", a spus Nastase.

Negru poarta si FC Barcelona, nu in semn de doliu, ci ca o culoare moderna de echipament.

Alte idei de nume au venit de la Dumitru Dragomir. "Ii poate spune Steaua Becali, Steaua Sf. Gheorghe sau Steaua lui Isus, numai Steaua, nu", a spus acesta.

FC Steaua, firma controlata de Gigi Becali si cea care detine entitatea de fotbal Steaua, a pierdut marca Steaua in instanta, in favoarea Ministerului Apararii Nationale (MApN). Becali are fie solutie de a schimba numele, culorile si sigla echipei, fie sa negocieze cu Armata pentru a primi in cesiune marca.

Daca nu va primi cesiunea si va schimba lucrurile, MApN va trece la pasul al doilea: despaguburi in instanta pentru toate sumele obtinute de Becali cu Steaua din 2004 pana in prezent, dar si trecerea in cadrul Armatei a palmaresului echipei.



Marca Steaua: Primele idei de nume si culori