FCSB

Lucru de neinteles al FCSB inainte de meciul cu CFR. Sa nu vina „ungurii”?

FCSB vrea un Stadion National cat mai plin la marele meci cu CFR Cluj, insa acest lucru pare a fi doar la nivel declarativ.

Stelistii au pus in vanzare biletele pentru partida de sambata, 20:45, abia de joi dimineata exclusiv la casele de bilete ale Stadonului National. Asta in conditiile in care, in general, toate echipele din Liga 1 Betano incep sa vanda biletele la meci in primele zile din saptamana in care este programata partida.

Astfel, suporterii au doar trei zile la dispozitie sa cumpere: joi, vineri si sambata. Si trebuie sa mearga personal la 23 August. 

Este greu sa umpli un stadion de 50.000 de locuri in doar trei zile. De exemplu, Dinamo, care are meci contra FCSB pe 18 februarie, are puse deja biletele la vanzare de pe 5 februarie.

Totusi, de ce biletele pentru FCSB - CFR au fost atat de tarziu disponibile? O eroare de organizare, FCSB nu vrea vrea sa umple stadionul sau Becali s-a temut ca „ungurii” vor lua cu asalt Arena Nationala si a dorit sa le lase cat mai putin timp la dispozitie pentru a-i descuraja?

Sau de ce?

Ultima variata pare cea mai plauzibila, mai ales ca s-a renuntat la vanzarile online. Desi in anuntul pentru bilete Steaua a anuntat ca tichetele sunt „disponibile online”, asa cum se vede in imaginea de mai sus de pe site-ul steauafc.com, de fapt situatia nu este asa. Pe platforma de vanzari online a clubului se pot achizitiona doar bilete la FCSB - Lazio. 

Pana vineri, la FCSB - CFR se vandusera 10.000 de bilete, in conditiile in care acesta este un meci ce va cantari mult in lupta pentru titlu. 



Lucru de neinteles al FCSB inainte de meciul cu CFR. Sa nu vina „ungurii”?