FCSB

Lovitura pentru FCSB. Sarbul Planic rupe contractul

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Fundasul Bogdan Planic i-a anuntat pe oficialii FCSB ca rupe unilateral contractul si ca doreste sa-i fie platite toate restantele financiare.

Planic a fost trimis in somaj tehnic la inceputul starii de urgenta in Romania, imediat dupa ce campionatul din Liga 1 a fost intrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

Ulterior, sarbul a fost reprimit in lot si chiar a prins minute in teren la partida cu CFR Cluj, prima oficiala pentru FCSB dupa intreruperea campionatului.

Planic si impresarul sau sustin ca valabilitatea contractului FCSB era pana la 30 iunie. Gigi Becali sustine ca e vorba de 30 iunie anul viitor.

Gigi Becali a confirmat pentru Prosport decizia lui Planic de a solicita rezilierea unilaterala a contractului, dar lanseaza un avertisment in directia acestuia.

"Nu-l tin cu forta legat de gard, dar il avertizez ca aceasta plecare s-ar putea sa-l coste zece milioane de euro. Sa se uite bine in contract", a spus Becali.

In varsta de 28 ani, Planic a ajuns la FCSB in 2017 de la Vojvodina Novi Sad si a jucat in 70 de meciuri pentru echipa bucuresteana, marcand un gol.



Lovitura pentru FCSB. Sarbul Planic rupe contractul