FCSB

Lovitura pentru FCSB. Gnohere a ajuns la cutit!

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Atacantul francez Eddy Harlem Gnohere nu s-a prezentat, marti, la reunirea lotului celor de la FCSB in vederea reluarii pregatirilor.

Gnohere a fost singurul jucator care, aparent, a absentat nemotivat, dar misterul francezului a fost elucidat de noul antrenor Bogdan Andone.

“S-a operat ieri. Va dura pana se va intoarce si apoi urmeaza perioada de recuperare”, a spus Andone despre situatia lui Gnohere.

FCSB anunță că Harlem Gnohere, care fusese diagnosticat cu ruptură a peretelui anterior și o slăbire a peretelui posterior ale canalului inghinal de parte stângă (inguinal disruption) și entezopatie a mușchilor adductori de aceeași parte, a fost supus unei intervenții chirurgicale specifice marți, 11 iunie 2019.

Operația a fost un succes, iar perioada estimată de recuperare a jucătorului va fi de 6-8 săptămâni.

15 goluri (4 din penalty) a marcat Gnohere in 29 de meciuri pentru FCSB in sezonul recent incheiat.

Atacantul francez s-a accidentat in prima repriza a meciului de playoff disputat de FCSB la Craiova si a ratat ultimele partide ale ros-albastrilor din playoff.

In conditiile despartirii de Raul Rusescu dupa incheierea sezonului, FCSB are in acest moment un singur atacant de meserie in lot, pe Ioan Hora.



Lovitura pentru FCSB. Gnohere a ajuns la cutit!