Steaua

Lovitura pentru FCSB. Gnohere a ajuns la cutit!

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Atacantul francez Eddy Harlem Gnohere nu s-a prezentat, marti, la reunirea lotului celor de la FCSB in vederea reluarii pregatirilor.

Gnohere a fost singurul jucator care, aparent, a absentat nemotivat, dar misterul francezului a fost elucidat de noul antrenor Bogdan Andone.

“S-a operat ieri. Va dura pana se va intoarce si apoi urmeaza perioada de recuperare”, a spus Andone despre situatia lui Gnohere.

FCSB anunță că Harlem Gnohere, care fusese diagnosticat cu ruptură a peretelui anterior și o slăbire a peretelui posterior ale canalului inghinal de parte stângă (inguinal disruption) și entezopatie a mușchilor adductori de aceeași parte, a fost supus unei intervenții chirurgicale specifice marți, 11 iunie 2019.

Operația a fost un succes, iar perioada estimată de recuperare a jucătorului va fi de 6-8 săptămâni.

15 goluri (4 din penalty) a marcat Gnohere in 29 de meciuri pentru FCSB in sezonul recent incheiat.

Atacantul francez s-a accidentat in prima repriza a meciului de playoff disputat de FCSB la Craiova si a ratat ultimele partide ale ros-albastrilor din playoff.

In conditiile despartirii de Raul Rusescu dupa incheierea sezonului, FCSB are in acest moment un singur atacant de meserie in lot, pe Ioan Hora.Lovitura pentru FCSB. Gnohere a ajuns la cutit!