FCSB

MINUT cu MINUT Prima conferinta de presa a lui Costel Gilca la Steaua

Astazi la ora 13:00 a avut loc conferinta de prezentare a noului antrenor de la Steaua, Costel Gilca. Amanunte in timp real, in pagina de mai jos.

13:30 S-a incheiat conferinta de presa. Multumim pentru atentie si ramaneti in continuare alaturi de noi.

13:24 Gilca: "Nu mai stiu prin ce an m-am intalnit intamplator cu domnul Borcea. Nu l-am refuzat, dar i-am spus ca ne mai vedem saptamana viitoare. Si nu ne-am mai intalnit".

13:30 Gilca: "Haideti sa lasam familia, este o problema personala a mea. Sa vorbim despre fotbal".

13:18 Gilca: "Suporterii sa fie aproape de noi, pentru ca numai impreuna putem avea succes".

13:17 Gilca: "Relatia mea cu Victor Piturca va fi foarte buna, asa cum a fost intotdeauna. Il cunosc de atata timp, mi-a fost antrenor si voi vorbi cu el direct".

13:16 Gilca: "Multa munca si multa disciplina. Fara acestea nu putem reusi. Voi incerca sa iau multe informatii si de la Reghecampf".

13:15 Argaseala: "Gilca stie filozofia Stelei, a jucat fotbal intr-un campionat puternic si are un grup de jucatori tineri si foarte talentati. Are calitatile unui antrenor recomandat de munca depusa pana acum".

13:14 Gilca: "Astra a demonstrat ca este o echipa buna, Petrolul se va intari, nu stiu Dinamo si CFR Cluj".

13:13 Argaseala: "Piovaccari nu este plecat definitiv, pentru ca nu am incheiat discutiile cu Sampdoria. El poate ramane jucatorul Stelei".

13:12 Gilca: "N-am intrat in detalii despre bugetul alocat transferurilor. Este prea devreme sa va raspund".

13:11 Gilca: "Antrenorul trebuie sa se adapteze la ceea ce are si este greu sa spun ce sistem voi folosi, chiar daca eu imi doresc un 4-3-3".

13:10 Gilca: "In afara de Tatarusanu, Piovaccari si Kapetanos, lotul este cam acelasi. N-am avut timp sa iau toate detaliile. Eu voi incerca sa aduc tineri la echipa cu acordul clubului. Cred ca acesta este viitorul".

13:08 Gilca: "Contractul l-am semnat si-l vom semna si acum de fata cu dumneavoastra. Intrarea in Champions League si castigarea campionatului sunt principalele obiective cand ajungi la Steaua".

13:06 Gilca: "Am revenit la Steaua cu mari emotii, cu nostalgii si amintiri frumoase. Orice antrenor si-ar dori sa antreneze Steaua. Este un simbol al Romaniei prin rezultatele avute de-a lungul anilor".

13:04 Gilca: "Imi cer scuze pentru intarziere. Nu apucasem sa ma intalnesc cu staff-ul. N-am experienta ca antrenor, dar munca da roade si eu impreuna cu staff-ul meu vom munci din greu. Este un moment important pentru mine si sper ca prin munca pe care o voi depune la Steaua sa o aduc acolo unde este locul si unde a fost in ultimii ani. Nu-mi propun sa schimb multe lucruri la Steaua, pentru ca munca depusa de Laurentiu Reghecampf a fost foarte buna. Voi incerca sa iau informatii de la el si de la toti care au colaborat cu el. Am fost la domnul Becali ca sa ne cunoastem si cred ca e foarte importanta comunicarea".

13:03 Argaseala: "Gilca este stelist, si-a dorit sa antreneze Steaua si cunoaste ce inseamna Steaua. Vreau sa-i spun lui Costel ca vreau sa ne vedem in primavara in UEFA Champions League, sa ne vedem castigand campionatul".

13:01 Argaseala: "Este ziua in care un nou antrenor va incepe activitatea la Steaua in locul lui Laurentiu Reghecampf. Incepand de astazi Costel Gilca este noul antrenor al clubului Steaua. Contractul se intinde pe durata a 2 ani dupa discutiile pe care le-am avut. Castigarea campionatului, calificarea in grupele Champions League si sa mergem in acelasi ritm in Cupa Romaniei".

13:00 Gilca si Argaseala au ajuns in cele din urma la conferinta de presa.

12:46 Intarzierea este cauzata de Valeriu Argaseala, presedintele Stelei, care inca nu a sosit la stadionul Steaua. Costel Gilca este prezent.

12:44 Nicio schimbare. Gilca se lasa in continuare asteptat.

12:35 Microfoanele sunt pregatite. Mai lipseste sa apara in cadru Costel Gilca. Asteptarea se prelungeste.

Fostul international Costel Gilca s-a inteles cu Gigi Becali pentru a antrena Steaua dupa plecarea lui Laurentiu Reghecampf la Al Hilal.

Jucator la Steaua in anii 90, Gilca ajunge in Ghencea dupa ce a antrenat nationala sub 17 ani a Romaniei, fiind recomandat de fostul selectioner Anghel Iordanescu.

"M-am inteles cu patronul echipei si de astazi sunt noul antrenor al Stelei. Le promit suporterilor multa munca si disciplina", a spus Gilca.

Noul tehnician al Stelei a mai spus ca obiectivul este calificarea echipei in grupele Champions League si titlul in Liga 1.

El a afirmat ca nu stie cine va pleca, "dar cu siguranta daca vor pleca jucatori vor veni altii".

[news-107367]



MINUT cu MINUT Prima conferinta de presa a lui Costel Gilca la Steaua