FCSB

Latovlevici, gand de plecare de la Steaua

Iasmin Latovlevici, fundasul stanga titular de la Steaua, a vorbit, miercuri seara, despre posibilitatea de a pleca din Ghencea in perioada urmatoare invocand factorul financiar.

“In mintea mea am ales deja, nu mai sunt nici eu de 20 ani ca Iancu sau Stanciu. Trebuie sa ma gandesc la familia mea, ca viata de fundas e scurta. Nu sunt portar sau atacant sa ciugulesc pe teren. Eu joc cat ma tin balamalele”, a declarat Latovlevici la Digi Sport.

Fundasul a vorbit si despre posibilitatea unui transfer la AS Roma: "Ce Roma? Eu nu stiu ce se intampla prin tara. Nu stiu nimic de Roma".

“Am doar o contuzie si nu vreau sa ma gandesc la o accidentare. Am reusit sa marcam destul de repede si am vrut sa inscriem cat mai multe pentru a avea in retur un joc mai mult de posesie, sa nu obosim asa mult. Nimeni nu si-a dozat efortul in a doua repriza. Am ratat multe ocazii prin Popa, Iancu si cine a mai fost acolo. Incercam sa castigam pe fiecare front, campionat, cupele europene si sa fim cei mai buni”, a mai spus Latovlevici.

Jucatorul stelist a mai spus ca “ va fi un campionat interesant toata lumea dorind sa bata Steaua”.



Latovlevici, gand de plecare de la Steaua