FCSB

L-au lucrat jucatorii pe Becali la Iasi?

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

FCSB n-a avut niciun sut pe poarta in meciul cu CSM Poli Iasi, partida unde avea nevoie de cel putin un punct pentru a ramane in fruntea clasamentului.

Mai mult decat atat, dupa o prestatie sub asteptari echipa pregatita de Nicolae Dica a “reusit” sa piarda in fata ultimei clasate din playoff, cu gol primit in minutul 89, in conditiile in care Iasiul evolua in inferioritate numerica.

Dica a vorbit de lipsa caracterului si de dorinta unora dintre jucatorii sai, iar Becali i-a acuzat pe fotbalistii pe care ii plateste cu zeci de mii de euro ca n-ar avea barbatie si curaj.

O evolutie modesta din partea unei echipe cu pretentii la titlu, un titlu care pare in mare masura adjudecat de CFR Cluj, desi mai sunt de disputat doua etape si teoretic se pot intampla multe.

Insa, per total, judecand dupa aspectul ultimelor jocuri, pare aproape imposibil ca CFR sa se mai incurce, iar FCSB sa castige in vulcanul de la Craiova, unde meciul de luni seara (20:45) se va disputa cu casa inchisa.

In tot acest peisaj apare si o alta ipoteza conform careia jucatorii de la FCSB s-ar fi razbunat prin prestatia de la Iasi pe criticile patronului.

“Tare ma tem ca la Iasi a fost ceva de rupt gatul. Nu pe Dica, el saracul e cinstit si n-are nicio contributie la treaba asta. Pe Gigi au vrut sa-l arda!”, a spus Dumitru Dragomir la postul Pro x.

“Trebuie sa stii cum sa te comporti cu jucatorul, nu trebuit doar sa stai cu biciul pe el. Trebuie sa stii sa te apropii de el, sa-i oferi toate conditiile si atunci el te urmeaza”, a mai spus Dragomir.



L-au lucrat jucatorii pe Becali la Iasi?