FCSB

Keseru si-a luat adio de la Steaua: "A fost cea mai frumoasa perioada a carierei"

Atacantul Claudiu Keseru si-a luat adio de la Steaua printr-un mesaj publicat pe o retea de socializare. Jucatorul a semnat pe doi ani si jumatate cu Al Gharafa din Qatar pentru 2.1 milioane de euro.

"Dragii mei, am incheiat o etapa extraordinara a carierei mele, am impartasit numeroase bucurii alaturi de voi, prieteni dragi si suporteri ai echipei. Nimic din ce am realizat nu s-ar fi putut indeplini fara ajutorul vostru, fara motivatia de a ma impune la cea mai bune echipa din Romania, Steaua Bucuresti. Titlul de campion, golgheterul echipei si atacantul anului 2014, trofee cu care m[ mandresc si care m-au implinit ca jucator.Multumesc Stelei, colegilor mei si tuturor suporterilor pentru cea mai frumoasa perioada a carierei mele. Sa ne vedem cu bine si promit ca voi veni sa ne bucuram impreuna la castigarea titlului 26", a fost mesajul lui Claudiu Keseru pe Facebook.

Keseru s-a despartit de Steaua din postura de golgeter al Ligii 1 in acest sezon, cu 12 reusite. In 2014 atacantul a marcat 28 de goluri pentru Steaua.



Keseru si-a luat adio de la Steaua: "A fost cea mai frumoasa perioada a carierei"