FCSB

Keseru, intrare prin alunecare la Reghecampf

Posibila revenire a atacantului Claudiu Keseru la Steaua nu va avea loc prea curand, iar jucator a explicat deja ca nu se pune problema despartirii de Ludogoret, club unde nu are un statut de titular.

Dorit de patronul Gigi Becali, atacantul care a plecat golgeter al Ligii 1 de la Steaua nu se afla tocmai in gratiile antrenorului Laurentiu Reghecampf, tocmai cel la dorinta caruia a fost transferat in ianuarie 2014.

Relatiile dintre cei doi s-au racit intre timp, iar Keseru a tinut sa precizeze ca cea mai buna perioada a sa la Steaua s-a petrecut in mandatul lui Costel Gilca, adica omul venit sa-l inlocuiasca pe Reghecampf dupa plecarea acestuia la Al Hilal.

"Au fost doua perioade diametral opuse la Steaua. Prima in care a fost foarte greu si in care nu am jucat cat mi-am dorit, dar in care am inscris si mi-am facut treaba. A venit si perioada cu Costel care practic m-a bagat in toate meciurile posibile si nici nu ma mai scotea de pe teren. A fost exceptional", a declarat Keseru la Dolce Sport.

Declaratia, fara doar si poate, reprezinta un atac prin alunecare la Reghecampf, iar in zilele urmatoare este de asteptat o reactia din partea acestuia, la cum ne-a obisnuit pana acum.



Keseru, intrare prin alunecare la Reghecampf