FCSB

VIDEO Juristul CSA Steaua a ieșit dezlănțuit de la negocierile de marți: „Nu se va semna nimic”. Taplan, o nouă clauză? „Becali trebuie să declare că e FCSB și nu deține palmaresul”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a ieșit marți de la negocierile legate de prezența FCSB pe Ghencea, la meciul de sâmbătă, împotriva lui Dinamo. Talpan l-a contrazis pe Gigi Becali și a afirmat că nu se va semna nici un contract, iar FCSB nu va intra pe Ghencea. El a mai vorbit și despre acțiunile lui Gigi Becali, care încearcă să recupereze de la CSA Steaua palmaresul deținut la acest moment de clubul Armatei, după ce a fost recuperat de la Gigi Becali. De asemenea, Talpan spune că FCSB ar putea juca în Ghencea doar dacă Gigi Becali recunoaște și declară către forurile competente, în scris, faptul că FCSB nu este Steaua.

„La concret, nu s-a semnat nici un contract și nu se va semna. Nu se va semna nici un contract. Credeți-mă, eu am muncit 23 de ani și nu cred că nimeni în cadrul Ministerului Apărării Naționale nu poate să facă presiuni peste noi să închiriem această bază sportivă, care este a Clubului Sportiv al Armatei Steaua și să îl lăsăm pe Gigi Becali, care este de rea credință și vrea să ne fure identitatea, să vină să joace în Ghencea.

Gândiți-vă și dumneavoastră, vor veni în Ghencea suporterii FCSB or să strige că ei sunt Steaua, că nu știu ce și multe alte chestii. Cine își asumă lucrul ăsta? Nu vreau să îl primim pe Gigi Becali în Ghencea. Nu se înțelege lucrul ăsta? Am fost foarte clar, foarte clar în toate postările mele de pe blog și ce se mai dorește, ce se mai vrea.

Și o altă întrebare pe care aș vrea să o pun ministrului de Interne. Cum este posibil ca Jandarmeria să permită clubului FCSB să încalce Legea 4/2008, care obligă organizatorul de competiții să nominalizeze, spune în lege, cel puțin 5 zile stadionul pe care joacă? Păi nu poate așa ceva?

Deci eu văd că toate autoritățile statului de prim ministru, miniștri, jandarmerie vor să îl ajute pe Gigi Becal. Aici am ajuns să-l ajutăm pe Gigi Becali. Da cine e Gigi Becali? Gigi Becali a făcut atâta rău și a adus acel prejudiciu statului român de 37 milioane de euro, pe care să-l plătească. Așa încât un pas foarte mare l-am câștigat la Tribunalul București. De ce trebuie să plătească prejudiciu pe 10 ani?”, a declarat Florin Talpan, pentru FANATIK.

„Și, bineînțeles, în altă ordine de idei. Dacă vă uitați pe site-ul lor oficial, ei în continuare se laudă cu palmaresul nostru. Dar cum să îi lăsăm pe ei să vină să joace? Sunt de rea credință, deci nu au ce căuta. Și îl rog pe ministrul Apărării, rog toate instituțiile statului să terminăm odată cu presiunile.

Auziți? M-am săturat de derogări și știm și noi la Liga Profesionistă de Fotbal cine este acolo, finul Argăseală sau mai știu eu ce rudenii sunt. Justin Ștefan, care venea cu mine când Gigi Becali nu și-a plătit chiria. Justin Ștefan a fost avocatul FCSB-ului. Mie îmi spuneți de Justin Ștefan?

Ce poliță de asigurare? Nu că vine, că plătește nu știu ce. Ce-i asta? Nu poate fi cu o rețea de asigurare? Asta a cerut comisia, nu alta. George Becali și Argăseală și toți cei din staff-ul lor. Ce să caute altcineva aici? 

Nu spuneți că am un șef plătit nu știu unde. Nu, nu, să nu se semneze contracte. Este clar stabilit, ce să mai discutăm? Eu nu înțeleg de ce, dacă ei sunt de rea credință și nimeni nu îi vrea. Da, nu le e rușine? Un milion de euro trebuie să se plătească”, a mai spus Florin Talpan, pentru FANATIK.

„Orice este posibil. Să vină (n.r. miercuri la negocieri), dar vin degeaba, pentru că acest contract nu se va semna. Gigi Becali trebuie să vină cu acea poliță de asigurare și trebuie să respecte tot ce i s-a solicitat să dea comunicat, să spună da. Notificăm Liga Profesionista de Fotbal, Federația Română de Fotbal și UEFA că noi suntem FCSB și nu deținem palmares.

 Să respecte lucrul ăsta Gigi Becali și după să ne dea prejudiciul. Sa-și retragă acțiunile din instanță atât de la tribunal, cât și cererea care a avut-o la Oficiul European de Proprietate. Nu-i mai este rușine și autoritățile statului de ce nu iau măsuri împotriva acestui personaj?”, a spus Talpan.



VIDEO Juristul CSA Steaua a ieșit dezlănțuit de la negocierile de marți: „Nu se va semna nimic”. Taplan, o nouă clauză? „Becali trebuie să declare că e FCSB și nu deține palmaresul”