FCSB

Ipoteza socanta: S-au drogat stelistii?

Ipostaza scandaloasa în care Stefan Nikolici si Gabi Matei au fost surprinsi în noaptea de sâmbata spre duminica a dat nastere unei noi ipoteze. Laurentiu Reghecampf se teme ca jucatorii au fost drogati, motiv pentru care a decis sa ia masuri. Initial, antrenorul Stelei luase totul în râs.

Jucatorii care au participat la betia din noaptea de sâmbata spre duminica vor fi supusi unui nou test anti-doping pentru a vedea daca în club s-a consumat doar bautura.
 
Reghecampf a mentionat ca ia în calcul si o ipoteza în care jucatorii sai au fost drogati de au ajuns în aceasta situatie rusinoasa.
 
"Am discutat cu doctorul echipei, iar luni li se vor lua probe de sânge pentru a vedea exact ce au consumat, daca li s-a pus ceva în bautura, sa vedem...", a spus Reghecampf.
 
Initiativa lui Reghecampf este contrata dur de MM Stoica, semn ca la Steaua nu doar jucatorii se clatina, ci si relatia dintre antrenor si manager. "E o tâmpenie!", a contrat MM.
 
Jucatorii Stelei, însotiti de MM Stoica si Marius Ianuli, au petrecut pâna la 5 dimineata într-un club din Capitala, în noaptea de sâmbata spre duminica.
 
Cei mai afectati dupa aceasta betie au iesit Stefan Nikolici si Gabi Matei, care au fost surprinsi de paparazzi vomitând în plina strada.

Dupa incident, Reghekampf a glumit spunînd ca jucatorii au vomitat probabil din cauza antrenamentelor prea dure de la Steaua.



Ipoteza socanta: S-au drogat stelistii?