FCSB

Iordanescu aduce marca Steaua: "Se rezolva"

Anghel Iordanescu, antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei si General in Armata Romana, a declarat miercuri seara ca Steaua va obtine marca de la Ministerul Apararii Nationale in conditii foarte bune. 

"Am informatii va se va rezolva. Se rezolva. Armata vrea multe, dar va obtine putin", a spus Iordanescu.

De altfel, "Generalul" este omul pe care Gigi Becali s-a bazat in momentul in care a anuntat ca FC Steaua a pierdut marca in procesul cu MApN. "Sunati-l pe Iordanescu", a spus Becali la acel moment. "Numai el poate rezolva, pe el ne putem baza, nu am incredere in nimeni", a mai spus Becali.

Si asa pare sa fie. Iordanescu a venit primul cu vestea unei posibile intelegeri la cote normale in conflictul Becali - MApN.

Steaua si MApN au avut o intalnire luni, iar partile au hotarat ca echipa lui Becali sa poata folosi marca pana pe 15 decembrie 2014, gratis, urmand ca dupa aceea sa se negocieze conditiile.

Au aparut si zvonuri conform carora Armata va cere 1 milion de euro pe an pentru marca, din 2015, dar si despagubiri pentru perioada 2004-2014 pe care Becali va trebui sa le achite in transe. De asemenea, Armata ar fi solicitat si un procent din vanzarile de marketing, din 2014 mai departe.



Iordanescu aduce marca Steaua: "Se rezolva"