FCSB

Ilie Dumitrescu si spaniolul Moreno ii fac cota lui Rusescu la Sevilla

Ilie Dumitrescu a fost abordat vineri seara de siteul oficial al FC Sevilla si a fost intrebat, ca primul pana recent singurul jucator roman care a evoluat la aceasta echipa, ce parere are despre noua achizitie a andaluzilor, Raul Rusescu. Alaturi de Dumitrescu, a fost intrebat si Antonio Moreno, spaniolul de la Ceahlaul.

"Ilie Dumitrescu a fost primul jucator roman care a imbracat tricoul lui FC Sevilla", scrie siteul oficial al clubului.

Dumitrescu a oferit o analiza a lui Rusescu pentru FC Sevilla: "Este un jucator care poate activa in doua pozitii. Pe extrema aflat in spatele varfului, acolo unde in acest sezon a fost decisiv si a marcat goluri in Europa League si a dat pase decisive. De asemenea, poate juca ca atacant, poate suta din careu si are executii bune si din afara. Nu aduce un dezechilibru in aparare, dar este un atacant suta la suta".

Fostul jucator al echipei nationale a adaugat ca "Rusescu va implini 25 de ani, este in cel mai bun moment al carierei si in punctul de maturitate fotbalistica. Poate aduce multe lucruri la Sevilla".

Si spaniolul Antonio Moreno de la Ceahalul a avut cuvinte bune pentru Rusescu, citate pe siteul oficial, vineri. "Nu am jucat in meciul tur, dar in retur a fost un meci intens. Pot spune ca este un jucator foarte mare, complet".



Ilie Dumitrescu si spaniolul Moreno ii fac cota lui Rusescu la Sevilla