FCSB

Horj, interzis la Steaua. Alte doua nume inaccesibile

Fundasul Razvan Horj de la CFR Cluj este dorit la Steaua de patronul Gigi Becali, insa sansele ca jucatorul sa imbrace tricoul ros-albastru sunt reduse.

“Eu l-as lua pe Horj, ca mie imi place de el, dar nu-l vor MM si cu Dica. Ei spun ca e lent. Bine, ma, daca stiti voi ca e lent, atunci nu-l luam”, a spus Becali la postul sport.ro

Patronul Stelei a mai spus ca in cazul lui Ionut Larie, fundasul de la CFR ajuns in aceasta vara la Steaua, si-a impus punctul de vedere in fata subalternilor sai.

“La fel mi-au spus si in cazul lui Larie, ca e lent si ca face faza de constructie. Am zis ca atunci, daca face faza de constructie, il luam. Eu nu ma pricep la fundasi, eu ma pricep la atacanti, la mijlocasi cum e Budescu”, a mai spus Becali.

Horj, 21 ani, evolueaza pentru CFR Cluj din ianuarie 2016, cand a fost transferat de la echipa secunda a celor de la Pandurii.

In acelasi timp, Becali a mai spus ca Steaua are in continuare nevoie de un fundas central si exclude din start doua nume.

“Gardos nu vine pentru ca are salariu un milion, cum sa vina la Steaua, iar de Chiriches inca se intereseaza echipe mari din Europa, deci este exclus”, a comentat patronul ros-albastrilor.



Horj, interzis la Steaua. Alte doua nume inaccesibile