FCSB

Helmuth Duckadam stie unde ar trebui sa joace FCSB

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Fostul mare portar Helmuth Duckadam s-a exprimat pe cea mai fierbinte tema de discutie din fotbalul romanesc in aceste zile, anume unde ar trebui sa joace FCSB partida cu CFR Cluj din ultima etapa a playoff-ului.

“Cred ca e o ambitie la mijloc. Eu am zis ca cel mai bine ar fi sa joace la Buzau. E un oras stelist, vor avea suporteri, nu e asa departe de Bucuresti.

“S-au trezit cei de la Rapid cu un stadion facut cu bani de la CNI si sunt stapani acolo. Domnul Angelescu este un chirias acolo. Clubul Sportiv Rapid are stadionul in administrare. Domnul Bolohan spune ca exista o suma minima de inchiriere (10.000 de euro), dar nu exista o suma maxima.

"La Arena Nationala sumele de inchiriere sunt stabilite in functie de sectoarele inchiriate si de competitie. Pe Arcul de Triumf am vazut ca au pus stapanire cei de la rugby”, a declarat Helmuth Duckadam la Pro Arena.

Despre meciul de la Craiova

FCSB, chiar daca n-a avut un meci foarte greu cu FC Arges, cred ca este cea mai in forma echipa. Se vad si scorurile din ultimele partide. Eu spun ca obiectivul principal al celor de la Craiova este semifinala cu Sepsi si au sanse mari sa castige Cupa Romaniei.

“Pentru ei campionatul mi se pare aproape imposibil. Probabil ca Reghecampf se va gandi sa odihneasca unu-doi jucatori, iar ceilalti vor juca la autoconservare gandindu-se ca peste trei zile vor avea meci cu Sepsi”, crede Duckadam.



Helmuth Duckadam stie unde ar trebui sa joace FCSB