Steaua

Helmuth Duckadam: ”N-am incredere in justitie”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Helmuth Duckadam, eroul Stelei de la Sevilla si presedintele de imagine din prezent al celor de la FCSB, spune ca nu mai are incredere in justitie dupa decizia de vineri prin care palmaresul anilor 1947-2003 a fost atribuit celor de la CSA Steaua.

”N-am incredere in justitie nici cat sa trec strada. Domnul Talpan nu se lupta pentru CSA Steaua, el se lupta pentru a ajunge comandandt si general, a si recunoscut-o”, a declarat Helmuth Duckadam la Digi Sport.

”CSU Craiova se va numi Universitatea. Deci o echipa care nu a existat se va numi Universitatea Craiova, deci nu ma mai mira nimic. Mai e o cale de atac la Curtea de Apel, dar eu mari sperante nu mai am. Important e sa avem noi rezultate in Europa League si stadionul va fi plin. Suporterii vor considera ca aceasta este Steaua, asa cum considera si Bratu care a jucat impotriva Stelei”, a mai spus Duckadam.

”Vor fi probleme si la Dinamo daca apare acolo un Talpan. Inca nu a aparut”, mai crede fostul mare portar.

FCSB mai pastreaza astfel doar cinci titluri in palmares, restul de 21 apartinand celor de la CSA Steaua.Helmuth Duckadam: ”N-am incredere in justitie”